روز جهانی مبارزه با سرطان - کانون هلال احمر دانشگاه اراک

روز جهانی مبارزه با سرطان  - کانون هلال احمر دانشگاه اراک

روز جهانی مبارزه با سرطان یک روز بین‌المللی مشخص شده در تاریخ ۴ فوریه برای بالا بردن آگاهی از سرطان و تشویق برای پیشگیری، تشخیص و درمان آن است. روز جهانی سرطان توسط اتحادیه کنترل بین‌المللی سرطان (Union for International Cancer Control) برای حمایت از اهداف اعلامیه جهانی سرطان هدایت می‌شود، که در سال ۲۰۰۸ پیشنهاد شد. هدف اصلی روز جهانی سرطان کاهش چشمگیر بیماری و مرگ ناشی از سرطان است[ و فرصتی برای تجمع جامعه بین‌المللی برای پایان دادن به بی عدالتی ناشی از رنج قابل پیشگیری از سرطان است.سازمان ملل متحد از ناظرین این روز است. روز جهانی سرطان اطلاعات غلط را هدف قرار می‌دهد،آگاهی را افزایش می‌دهد و بدنامی اجتماعی را کاهش می‌دهد. ابتکارات متعدد در روز جهانی سرطان برای نشان دادن حمایت از مبتلایان به سرطان اجرا می‌شود. یکی از این حرکات #NoHairSelfie است، یک جنبش جهانی برای کوتاه کردن موهای سر خود از نظر جسمی یا مجازی است تا نمادی از شجاعت برای افرادی باشد که تحت معالجه سرطان قرار دارند. سپس تصاویر شرکت کنندگان در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود. صدها رویداد در سراسر جهان نیز اتفاق می‌افتد.

#روز_جهانی_سرطان
#کانون_هلال_احمر_دانشگاه_اراک