گزارش جشنواره حركت

انجمنها و غرفه هاي برتر در مسابقات جشنواره حركت دانشجوئي كشور معرفي شدند

در پنجمين جشنواره درون دانشگاهي حركت كه  با حضور24انجمن از چهار دانشكده (علوم انساني -علوم پايه- كشاورزي-وفني ومهندسي )برگذار گرديد،از انجمنهاي برگزيده ،غرفه ها واساتيد  انتخاب شده تقدير به عمل آمد.

انجمن برتر عبارتند از:انجمن علمي روانشناسي از دانشكده ادبيات و علوم انساني، انجمن علمي شيمي از  دانشكده علوم پايه، انجمن علمي رباتيك از دانشكده فني ومهندسي و  انجمن علمي محيط زيست از دانشكده كشاورزي.

در بخش غرفه ها ،غرفه هاي برتر عبارتند از :غرفه فيزيك از ديدگاه بازديدكنندگان ،غرفه تاريخ از نگاه داوران و غرفه مواد ومتالوژي به عنوان غرفه اخلاق وبهترين همكار انتخاب گرديد.

دربخش تقديراز اساتيد مشاور،در دانشكده  علوم انساني دكتر حميد رضا دولت آبادي استاد انجمن زبان انگليسي،دانشكده علوم پايه دكتر كاوه خسروي استاد انجمن شيمي، در دانشكده كشاورزي دكتر موسي سلگي استاد مهندسي باغباني و در دانشكده فني ومهندسي دكتر ابوالفضل براتي استاد مهندسي شيمي به عنوان برگزيدگان جشنواره معرفي شدند.