همايش ملي خليج فارس

بزرگداشت روز ملی خلیج فارس

دهم اردیبهشت ماه مصادف است با روز ملی خلیج همیشه فارس؛ نماد و سمبل استعمار و استکبار ستیزی در تاریخ ایران. شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به هویت فرهنگی و تاریخی ملت ایران، روز اخراج پرتغالی ها از تنگه هرمز یعنی دهم اردیبهشت را به عنوان روز ملی خلیج  فارس نام گذاری کرد.

به همین مناسبت بزرگداشتی توسط مدیریت اجتماعی دانشگاه با همکاری بنیاد ایرانشناسی شعبه استان مرکزی و انجمن علمی تاریخ برگزارگرديد.  بزرگداشت مذکور با سخنرانی اساتید حوزه تاریخ ایران، ارائه مقالات دانشجویی، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی استانهای جنوبی، برگزاری نمایشگاه کتاب پیرامون خلیج فارس، قرائت سرود دسته جمعی دانشجویان در خصوص خلیج همیشه فارس، قرائت اشعار توسط شاعران، پخش نماهنگهای مرتبط با بزرگداشت و برنامه های متنوع دیگر با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم برگزار گرديد.