كرسي آزاد انديشي" شهر صنعتی، فرصت يا تهديد"

به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، در این برنامه با همکاری مدیریت اجتماعی و انجمن علمی محیط زیست دانشگاه اراک در این دانشگاه برگزار شد، دانشجویان حامی محیط زیست با در دست داشتن بنرهایی با عبارات " نبود صنعت بهتر از صنعت آلوده، نفس کشیدن در این هوا سخت است، برای توسعه صنعت محیط زیست را تخریب نکنیم، و..." خواستار تسریع در اجرای پروژه‌های طرح جامع کاهش آلودگی هوای شهر اراک شدند.

علیرضا فضلعلی، معاون پژوهشی دانشگاه اراک؛ سیاوش آقاخانی، رئیس هیئت مدیره شبکه زیست‌ محیطی استان مرکزی، سیدمهدی حسینی رئیس اداره آمار، اطلاعات و برنامه‌ریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی و مرتضی صدیقی، رئیس شبکه سلامت استان مرکزی و دانشجویان حامی محیط زیست میهمانان این مناظره بودند البته، مسئولین صنایع در این گفتمان حضور پیدا نکردند.