غدیر بادانشجویان خوابگاهی دانشگاه اراک

کانون قرآن وعترت(ع) والبته امور فرهنگی دانشگاه اراک بر اساس هماهنگیهای لازم در تاریخ 15آبان 90با چند تن از اعضای خودبرنامه ای تحت عنوان غدیر در خوابگاهها رادرروز یکشنبه 23آبان ماه مصادف باشب عیدولایت ترتیب اثرداد.

اهداف این برنامه معرفی امام عصر(عج)به عنوان تنها کسی که منجی بشر است و اینکه این،ارجحیت دین اسلام نسبت به دیگرادیان ومذاهب است وهمچنین به منظور تجدیدمیثاق با ولی امرحال حاضرمان(مهدی عج)است،بود.طرح فوق باهمکاری عده ای ازدانشجویان کانون اعم از خانمها وآقایان شکل گرفت که مسئولیت ایشان نیزبر عهده ی سرکارخانم خلیلی وجناب آقای سرباز حسینی بود.هزینه ی بسته های یادبودو منتقل کردن اعضای کانون به منازل ویا خوابگاههایشان راهم دانشگاه تقبل کرد.قبل از اجرایی شدن برنامه ی غدیر،آقای حسینی به اعضا برروی درست منتقل کردن پیام غدیر تاکید بسیاری داشتندو اینکه این پیام بدون حس سوء ظن به شیعه وسنی ودیگر ادیان نقل شود.ایشان همینطور برکوتاه ومفیدبودن پیام غدیر اصرارورزیدند.به گونه ای که در هر اتاق بعداز تبریک عید ومعرفی مختصر خودمان ،با داشجویان درمورد این روز و وظیفه ای که ماامروزه درقبال امام زمان خود داریم،به بحث دوجانبه بپردازیم.

دراثنای این گفت وشنودهامطرح کردن داستان زندگی پولدارترین مرد ایتالیایی به نام ادواردو آنیلی خالی از لطف نبود که در هراتاق بنابر مشتاق بودن افراد و داشتن وقت این داستان نقل میشدودرانتهای گفت و گوها بسته هایی حاوی دفترچه یادداشت وخودکاربه منظور یادبود از این روز و شیرینی در بین دانشجویان تقسیم شد.درنتیجه این طرح با استقبال زیادی در خوابگاه ها روبه روشد به نحوی که بسیاری از افراد خواهان گرفتن پاسخ های مناسب در رابطه با امام زمان ونیز همکاری باکانون آشنایی با آن،ارتباط اینترنتی و مطرح کردن سوالات دینی خود از طریق ایمیل و...شدند.

تهیه شده توسط فاطمه شعبانی

کانون قرآن وعترت(ع)