ثبت نام سفر فرهنگي زيارتي مشهد مقدس

روشنامۀ ثبت نام سفر فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ويژه دانشگاهيان

با سلام وادب!
خواهشمند است قبل از ثبت نام به دقت نکات ذیل را مطالعه فرمایید:

1-ثبت نام اوليه مشهد مقدس ویژه دانشگاهیان (اساتید، کارمندان و دانشجویان به همراه خانواده) از روز یک شنبه مورخ 6/9/1390 آغاز و تا روز چهارشنبه 16/9/1390 از طریق سايت ستاد زيارت به نشانی zaaer.ir (همين سامانه) انجام خواهد شد.

2-دانشگاهیان محترم می توانند به صورت گروهی 1 تا 8 نفره شامل:اساتيد و خانواده ،كاركنان و خانواده،دانشجويان متاهل با همسر، دانشجويان مجرد با خانواده همچنين دانشجويان ،اساتيد و كاركنان به صورت مجردي ثبت نام نمايند.

3-فقط اقوام درجه یک شخص دانشگاهی (همسر، فرزند، پدر ومادر،همسر، برادر، خواهر) و یا شخص دانشگاهی دیگر می توانند بعنوان همراه در گروه ثبت نامی ایشان باشند.

4-هر شخص دانشگاهی می بایست حداقل یک تاریخ و حداکثر 3 تاریخ متفاوت برای اولویت اعزام خود تعیین نماید.

5- سفر مشهد مقدس برای دانشگاهیان و خانواده ایشان با اقامت 3 شب در سه گروه قيمتي و با خدمات كامل (صبحانه،ناهار،شام،گشت و برنامه هاي فرهنگي آموزشي در مشهد) به شرح ذیل اجرا مي گردد:

گروه قيمتي الف): اسكان در هتل هاي 4 و 5 ستاره

گروه قيمتي ب): اسكان در هتل هاي 3 ستاره

گروه قيمتي ج): اسكان در هتل آپارتمان

هزينه هاي دقيق هر گروه با تخفيفات اعمال شده (حداقل 30درصد)بعد از قرعه كشي و در مرحله بعد(ثبت نام نهايي) زائران اعلام مي گردد.

6- قرعه كشي از ثبت نام كنندگان در اواخر آذرماه به صورت متمركز انجام و نتايج آن از طريق همين سايت و ارسال پيامك اعلام مي گردد.

7-اعزام زائران در اين مرحله از اواسط دي ماه سال جاري آغاز و تا اواخر اسفندماه ادامه خواهد داشت.