تقاهم نامه مشترك نيروي دريايي با دانشگاه اراك

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک بفرمایید

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اراک برنامه ای را با موضوع دریا و اقتصاد مقاومتی با  حضور جمعی از دانشجویان، اساتید، کارکنان، اعضای هیات علمی و اعضای هیات رئیسه دانشگاه با سخنرانی امیر دریا دار جناب آقای دکتر حبیب ا.. سیاری در تاریخ سی یکم اردیبهشت ماه سال نود و پنج در سالن علم الهدی واقع در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک برگزار نمود که محورهای‌اصلی بیانات دريا دار سياري به شرح ذیل می باشد:

1- کشور ما از نظر دریایی امکانات خوبی را داراست اما از این نعمت الهی بهره کافی نمی برد.

2- توجه خاص به حمل کالاها (صادرات و واردات) با کشتی به علت صرفه اقتصادی

3- اقتدار دریاهای ایران از گذشته تا به امروز

4- تلفیق علم و صنعت در نیروی دریایي و توجه ویژه مقام معظم رهبری در این حوزه

در ادامه  دكتر سياري بیداری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی را در تمام مقاطع زمانی حتی در زمان صلح را مطرح نمودند و از تمامی دانشگاهیان و دانشجویان آینده ساز ایران اسلامی تلاش و خدمت هرچه بیشتر را برای پیشرفت این مرزوبوم را از آنان خواستار شدند.

جناب آقای دکتر حمیدی ریاست محترم دانشگاه اراک نیز ضمن خیر مقدم به جناب آقای دکتر سیاری و هیات همراه، اهمیت نیروی دریای ارتش را در ایران اسلامی مهم شمردند و از زحمات و خدمت های این عزیزان تشکر و قدردانی نمودند.

در اين مراسم  تفاهم نامه مشترک آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ما بین دانشگاه اراک و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به امضاء رسيد.

شماره تلفن همکاران فرهنگی

فوق برنامه (آقای مرادیان)

نشریات (آقای دوست محمدی)

انجمن های علمی (خانم عسگری)